dijous, 24 de novembre del 2016

Setmana del 14 al 18 de novembre!



Benvolgudes famílies!!

 

Aquesta setmana hem fet moltes coses a l'escola.

 

Al jardí de l'escola hem trobat dos cargols!! Els nens i les nenes estan molt entusiasmats, cada dia els hi donem de menjar, els traiem a passejar i mentrestant netegem la seva caseta. Vam fer una assemblea per decidir els seus noms, i els escollits van ser Teo i Pepa.






Els Koales han pintat per primera vegada amb pinzell!! La veritat és que han crescut molt des que vam començar l’escola al setembre. Fins ara només havien pintat amb les seves mans, deixant el seu traç de forma lliure en una superfície gran. A poc a poc han fet el pas al pinzell i això vol dir fer una primera aproximació al procés de fer la pinça.





A banda de la motricitat fina, els Koales també treballen amb la Mercè la motricitat grossa amb pilotes de diferents mides i colors. Se la passen els uns als altres, la van a buscar, les fiquen a dins dels forats,…

 

Els Lleons estan molt emocionats amb el Teo i la Pepa! Els nens i les nenes volen jugar amb ells tota l’estona, però els cargols no els hi fan massa cas.



A la classe dels Lleons ja hi són tots a l’hora de dinar, la Maria esta molt contenta, ja que cada vegada mengen millor ells solets.


 

Els Dinosaures i els Dracs ja estimen molt a la Pepa i en Teo, cada dia li pregunten a la Clara i a la Isabel si han menjat, si han dormit i si estan bé. Van pintar un cargol que els hi va quedar d’allò més bé i també han après les cançons “Cargol treu banya” i “Cargolet posa’t dins del cistellet”.



A continuació posem les lletres de les cançons pels qui no  les saben encara, i tenen ganes d’aprendre-la i cantar-la amb els infants:

Cargol treu banya

“Cargol treu banya, puja la muntanya

Cargol treu vi, puja el muntanyí

Cargol treu banya, puja la muntanya

Cargol bobé, jo també vindré.”

 

Cargolet posa’t dins del cistellet

“Cargolet, cargolet,

Posa’t dins del cistellet.

Quan la mare et trobarà,

Què contenta es posarà...

Cargolet, cargolet,

Posa’t dins del cistellet.”

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada