dimecres, 26 d’octubre del 2016

Setmana del 17 al 21 d'octubre

Benvolgudes famílies!!



Aquesta setmana continuem treballant la tardor a les Orenetes! Transformen aquesta temàtica en un centre d'interès, on a partir d'aquest treballem tots els àmbits (llenguatge musical, llenguatge verbal, llenguatge lògico-matemàtic, psicomotricitat, ètc) de manera globalitzada i interrelacionada.




KOALAS

Els més petits de l'escola han treballat la psicomotricitat fina a partir d'unes capses màgiques, en les quals es troben les seves fotografies quan les obren, es queden bocabadats!

També han treballat el coneixement logicomatemàtic a partir d'un joc de colors. Es tracta d'unes ampolles que estan omplertes de taps de diferents colors. Els infants poden fer agrupacions seguint diferents criteris i fer les primeres discriminacions.



Aquesta setmana han fet un titella amb forma de castanya! La Mercè, la seva mestra ha fet dos foradets per tal que puguin ficar els seus dits, han quedat fascinats!




LLEONS

Els Lleons han fet un titella de la Castanyera que els hi ha quedat d'allò més bé! La seva mestra , la Maria, en comptes de fer forats, els hi ha posat un pal de fusta per al que la puguin agafar i fer-la ballar. 
Aquest titella de la Castanyera és especial perquè porta una faldilla de fulles... els nens i nenes de la classe dels Lleons van rebregar i esmicolar fulles per posar ben bonica la faldilla.



DRACS I DINOSAURES 

Aquesta setmana, ja ha arribat la Maria la Castanyera a la classe dels Dracs i dels Dinosures, cada matí la saludem i ens dóna castanyes!!





Els infants més grans de l'escola han treballat el conte "Les castanyes amb banyes", el qual els hi agrada molt, ja que és adequat a la seva edat madurativa.

Els nens i les nenes vam fer un bolet amb molta cura: la tija amb pintura groga marcant el traç dels seus dits, el barret amb gomets vermells enganxats dins de les rodones, i la pluja amb pintura blava i pinzell. Quina feinada!


Després van fer bolets de plastilina...



Tots plegats hem après la dansa de la Castanyera i és de les seves preferides! Moltes vegades els infants ens demanen a les mestres que la cantem, llavors es posen les mans a la cintura per a ballar!!


Entre tots els companys, van pintar un arbre molt gran, que vam penjar a la paret. Li vam posar fulles pel terra perquè a la tardor cauen les fulles dels arbres,...




Un dia, la Isabel i la Clara, mestres dels Dracs i dels Dinosaures  van proposar de fer encaixos de fusta, ja que és una activitat on necessiten molta concentració, i a la vegada els hi ajuda a relaxar-se.



La setmana vinent celebrem la Castantanyada a l'escola amb les famílies, ballarem, cantarem, i moltes coses més. Però per a què surti d'allò més bé cal que assajem una mica. Tota l'escola ens vam reunir per fer l'assaig general.. que bé ho vam pasar!



Fins la propera setmana!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada